Crazy Bikersday zaterdag 8 september

In het Winkelhart Ridderkerk komt zaterdag 8 september tussen 12.00 en 16.00 uur een spectaculaire act voorbij tijdens de Crazy Bikersday. In september 2017 presenteerden de artiestengroep UniQcycle hun nieuwe act voor het eerst tijdens het festival Cultuur Lokaal in Zoetermeer. En dat werd gelijk een groot succes.

UniQcycle is dé mobiele fietsparade met unieke fietsen, bereden door artiesten in zeer opvallende kleurrijke kostuums, ondersteund door vrolijke bijpassende muziek. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen en ouderen zijn zeer lovend over deze act. Deze nieuwe act heeft nu al op diverse plekken in het land gezorgd voor veel bekijks, verwondering en gezelligheid.

De optredens komen op de volgende tijden voorbij in het winkelcentrum:

• 12.00 tot 12.30 uur
  • 13.00 tot 13.30 uur
  • 14.00 tot 14.30 uur
  • 15.00 tot 15.30 uur

Wie zelf eens de artiest wil uithangen kan terecht op het Sint Jorisplein. Daar staat de opzienbarende attractie: de “Space Bikes”. Hiermee kun je jezelf op een uitdagende wijze over de kop fietsen en eventueel met meerdere personen een competitie aangaan. Deze attractie is gratis.

Wie fotogeniek is kan in een speciale setting van Milka- chocolade een leuke foto laten maken. Uiteraard moet deze chocolade ook geproefd worden. Het Milka-team zorgt er voor dat deze dag ook nog een smakelijke kant krijgt.