Intocht Sint

Op zaterdag 24 november om 10:30 uur zal de Sint samen met zijn Pieten met de stoomboot aankomen aan de werfkade in Bolnes. Burgemeester Attema zal hem hier samen met de kinderen en andere bezoekers verwelkomen.

De muziekvereniging Harmonie uit Slikkerveer zal ook dit jaar weer de Sint muzikaal door Ridderkerk begeleiden.

Om 13.30 uur zal Jochem van Gelder op het Koningsplein in het centrum een leuke show presenteren. In deze show “Wild geraas" zingt Jochem samen met de kinderen leuke liedjes in afwachting van Sinterklaas. De Sint zal zo rond 14:00 uur op het Koningsplein aankomen. Aansluitend zal hij een bezoek brengen aan het winkelcentrum en is er voldoende tijd om handjes te schudden. Net als verleden jaar zullen er schoenletters worden uitgedeeld door de Pieten!

Om ongeveer 15:30 uur zal Sint zijn rondgang door het centrum beëindigen.

De organisatie is in handen van SER-Ridderkerk