Kassabonnenactie

Om deel te nemen kunt u deze flyer ook uitprinten of haal de flyer bij de winkels of de klantenservice van de Hema in het Winkelhart Ridderkerk.

Meest gestelde vragen:

• Mag ik ook kopieen van kassabonnen inleveren? Neen. U kunt wel een kopie maken van uw kassabon en deze zelf behouden voor ruilingen of als garantiebewijs.
  • Hoe vaak mag ik meedoen? Onbeperkt. Echter u kunt maar een keer winnen per naam/adres. Legitimatie is verplicht.
  • Waar kan ik de bon inleveren? Er staan inleverbussen nabij de ingang van de Hema, Jumbo en Albert Heijn.
  • Wat is een Pasar Malam? Dit is een markt met Indische producten die in Indonesie meestal 's avonds wordt gehouden i.v.m. de warmte overdag.
  • Waar kan ik de uitslag van deze actie zien? In verband met de AVG-Privacy wetgeving mogen we sinds 25 mei 2108 geen namen en adresgegevens van personen meer publiceren zonder hun uitdrukkelijke toestemming. Alle winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Wij zullen op een nader tijdstip bezien of we de toestemming van de prijswinnaars alsnog kunnen/mogen publiceren. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

Afbeelding 1932