Wij staan even stil bij het goede doel!

Op zaterdag 18 mei zullen er een 10-tal Levende Standbeelden tussen 12:00 en 16:00 uur te zien zijn op diverse locaties in het Winkelhart Ridderkerk.

Geheel volgens het principe staat een standbeeld stil en zit er weinig leven in. Echter deze standbeelden komen geregeld tot leven, zeker wanneer je als bezoeker een kleine bijdrage in het daar aanwezige bakje doet. Het standbeeld zal de gift met een bedankje begroeten.

Echter de financiële bijdrage gaat niet naar het betreffende standbeeld maar naar twee verschillende goede doelen in Ridderkerk. Op deze wijze krijg je niet alleen een bedankje maar ook een glimlach van de mensen die achter deze goede doelen steken.

Uw donatie gaat naar de volgende twee doelen:

Stichting Bram

Stichting Bram biedt zorg, begeleiding én onderwijs op maat aan kinderen met een (ernstig) meervoudige beperking in de leeftijd vanaf 3 jaar. Het zorg- en onderwijsaanbod vindt plaats binnen reguliere basisschool de Botter waardoor kinderen met en zonder ernstig meervoudige beperkingen samen spelen, leren en opgroeien. Dit is het resultaat van een unieke en intensieve samenwerking tussen Stichting Bram, OBS de Botter binnen het Samenwerkingsverband RiBA en de BAR-gemeenten.

Wie interesse heeft in stichting Bram kan ook eens een bezoek brengen aan de website: www.stichting-bram.nl

En.....

Stichting Present

Present slaat een brug tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden wij de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement.

We geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Stichting Present wil die schakel zijn.

Wie interesse heeft in stichting Present kan ook eens een bezoek brengen aan de website: www.stichtingpresent.nl/ridderkerk