Mode Event

Op zaterdag 6 oktober a.s. wordt er tussen 11.30 uur en 16.30 uur in het Winkelhart van Ridderkerk weer een nieuw concept uitgerold op het gebied van modepresentatie. 40 mode- en accessoires gerelateerde winkels zullen een presentatie verzorgen van hun najaarscollectie.

De modeshow wordt iets anders van opzet. Nu met twee locaties in het winkelhart. De locaties zijn op het Sint Jorisplein en op het pleintje van de Koningshof nabij het Kruidvat.  Mocht het weer het niet toelaten dan zal er naar een alternatieve locatie worden gekeken.

Op het Sint Jorisplein zal de show een nieuwe opzet krijgen. Een klassiek Volkswagenbusje geeft plaats aan de DJ die er een mooie muzikale show van zal maken. Rondom het busje zal er een sfeer met Bedoeïenen kleden en accessoires worden gecreëerd (Een winters Ibiza stijltje). De show zal een attractieve swingende show worden waarbij in een hoog tempo de mode van najaar 2018 aan u voorbij trekt.

Op het Koningsplein zullen er witte blokken worden geplaatst zoals u die al eerder kent uit onze Living Dolls show van vorig jaar. Hierbij zal een rode loper worden gelegd voor de redcarpet walk en staan er 8 witte blokken voor de modepresentatie. Het staat het publiek vrij om bij de Living Dolls informatie op te halen over de getoonde mode- en accessoires. Met deze vorm van presenteren willen de deelnemende winkels hun producten nog dichter bij het publiek brengen dan tijdens een gebruikelijke modeshow. Modepresentaties zijn meestal het initiatief van individuele modezaken.

Het unieke aan dit Mode Event is dat bijna alle mode‐ en accessoirezaken uit het winkelhart op deze wijze “gezamenlijk” een overzicht geven van de op dit moment heersende najaarsmode.

Afbeelding 1923