Maak vader blij met een rit in een Ferrari!

Op zaterdag 16 juni staat er een mooie Ferrari F1-360 van 12.00 uur tot 16.00 uur op het Sint Jorisplein.

Breng je vader mee om samen op de foto te gaan met deze bolide of met de enthousiaste Grid-girls die deze middag aanwezig zijn. De foto wordt direct afgedrukt met een mooi passend kader. En vader maakt ook nog kans om echt achter het stuur te mogen kruipen en een half uur zelf te rijden met deze schitterende Ferrari. Laat hem zich even een Max Verstappen wanen op het circuit van Ridderkerk.

Om aan aan bovenstaande actie deel te kunnen nemen moet je even de volgende voorwaarden aandachtig doorlezen:

•  Breng een aankoopbon mee van minimaal € 10,00 van één van de winkels uit het Winkelhart Ridderkerk van zaterdag 16 juni.
  •  Voor gemaakte foto’s ga je akkoord met een plaatsing op onze facebook-pagina.
  •  Indien je kans wilt maken op een rit met de Ferrari vul je ter plekke een kanskaart in.
  • Deelname is mogelijk wanneer je de kanskaart vóór 15.30 uur hebt ingeleverd bij de stand op het Sint Jorisplein.
  • Je bent tussen 15.30 uur en 16.00 uur telefonisch bereikbaar en bent in staat om je te melden vanaf 16.00 uur op het Koningsplein.
  • De rit vindt plaats tussen 16.00 uur en 18.00 uur op zaterdag 16 juni.
  • De bestuurder is minimal 21 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs.