Very White Christmas Parade

Zaterdag 15 december 12.00 uur t/m 16.00 uur

Magisch. Betoverend. Spectaculair. Dat is de Very White X-Mas Parade.

Een betoverende parade vol verrassingen in wit die je niet wilt missen! Koning Winter met zijn ICE-Queen verwonderen het publiek met dansende elfen, de ‘Little Drummer Boy’ die rampampampam speelt en de lichtjestrol vormen de basis van een bonte stoet.

Afwisselend lopen de Magic White en L’Angel Baroque steltlopers mee. Beiden acts zijn door hun hoogte een indrukwekkende verschijning. De optocht is een ongekende happening met een mobiele Gentleman DJ & LIVE-zang die elk heel uur start voor drie kwartier tussen 12.00 en 16.00 uur het winkelend publiek in het Winkelhart Ridderkerk zal verbazen. Want het kan zomaar zijn dat de hele parade ineens bevriest…

                                            

Gelijktijdig zal er een Meet & Greet zijn met vier bekende figuren die elk kind, maar ook van menig volwassene, in het hart sluit. Knabbel en Babbel zullen met Olaf & Kristoff afwisselend verschijnen voor een fotomoment op het Sint Jorisplein nabij de pagodetent. De eerste sessie start om 12.00 uur met het volgende schema:

12:00 - 12:30 uur Knabbel&Babbel
12:30 - 13:00 uur Olaf & Kristoff
13:00 - 13:30 uur Knabbel&Babbel
13:30 - 13:50 uur Olaf & Kristoff
14:50 - 15:20 uur Knabbel&Babbel
15:20 - 15:55 uur Olaf & Kristoff

Alle figuren die deze dag aanwezig zijn zullen maar op één moment gelijktijdig in de parade te zien zijn. Dit moment is tussen 14.15 uur en 14.30 op het Sint Jorisplein. 

Algemene voorwaarden: 

  • Alle tijden zijn onder voorbehoud. 
  • Het is niet mogelijk om vooraf en/of tijdens de meet & greet te bepalen met welk van de figuren je op de foto kan. 
  • Er zal een fotograaf aanwezig zijn om foto's te maken die later op onze Facebook-pagina zal worden geplaatst. I.v.m. de AVG privicywetgeving betekent dat wanneer er deel wordt genomen aan de fotosessie je akkoord gaat met publicatie op Facebook. 
  • Er mag één persoon gelijktijdig met onze fotograaf een foto maken. Selfies zijn niet toegestaan! 
  • Onze crew zal geen foto's maken voor derden. Dit alles is bedoelt om de doorstroom te bevorderen, 
  • Tijdens de parade is het alleen toegestaan om foto's te maken op afstand en zullen er geen fotomomenten zijn met de deelnemende figuren. Dit i.v.m. de veiligheid van alle deelnemers. 
  • Wij hopen op begrip voor deze maatregelen.  

Foto Venetiaans duo in onze campagne: Wim Naarding

www.wimnaardingfotografie.nl

Winkelhart Ridderkerk, met meer dan 140 winkels!

Website gemaakt door Webparking webdesign Rotterdam