Gladheidbestrijding

Om de gladheid te bestrijden bij sneeuw en ijzel is er in Ridderkerk een uitgebreid programma met maatregelen voorhanden. De gladheidbestrijding wordt uitgevoerd door de Gemeente Ridderkerk.

In het plan van aanpak komen het winkelcentrum en de parkeerplaatsen aan de beurt nadat de doorgaande routes in Ridderkerk behandeld zijn en veilig bevonden.

In het Winkelhart van Ridderkerk worden diverse maatregelen getroffen. Op de winkeliers wordt een beroep gedaan de ingang van hun winkel toegankelijk te houden en eventueel met zout te strooien.

Maar iedere bezoeker van het Winkelhart Ridderkerk bezoekt het centrum voor eigen risico.

Voor meer informatie over de gladheidbestrijding kunt u terecht op de website van de Gemeente Ridderkerk:

www.ridderkerk.nl

Deze ploeg mensen staat dag en nacht klaar om de gladheid te bestrijden.