De Wok Van Ridderkerk

Onbeperkt eten en drinken!

Wokken bij "De Wok van Ridderkerk" is een complete sensatie voor jong en oud.

U kunt zelf uw diner omtoveren met een door u zelf te bepalen aantal gangen. Onze wokafdeling bestaat uit verschillende gedeeltes.

Zo kunt u eerst soep proeven uit ons soepgedeeltes, waarna u een heerlijk stukje sushi met een heerlijk aziatisch hapje gebruikt uit ons voorgerechtensectie.

Stel dan uw eigen wokgerecht samen door verschillende soorten groente, rauw vlees, vis en/of vruchten op te scheppen. Uw creatie overhandigt u aan een van onze chefkoks.

U kunt ook gebruikmaken van onze warme plaat en keuzes maken bij het warme buffet. Als u er aan toe bent kunt u een dessert kiezen waaronder ijs en vruchten.

Onbeperkt  eten bestaat uit bovenstaande producten en de eerste 2 uur onbeperkt drinken. De keuze bestaat uit bier, wijn, frisdrank, koffie en thee. (sterke- en mixdranken met toeslag).

• Dinsdag t/m Donderdag : €21,95
  • Vrijdag t/m Zondag €23,95
  • Kinderen t/m 11 jaar: €12,50
  • Feestdagen afwijkende prijzen

Bij besteding van minimaal € 45,00 kunt u 3 uur gratis in de parkeergarage "Koningsplein" parkeren.

Afbeelding 309 Afbeelding 310 Afbeelding 311