Tidjoori

Voeding voor de volgende generatie!

Gezien de verschillende schandalen met eten en dierlijke ziektes die de afgelopen periode voor kwamen en het verlangen om de bevolking te willen adviseren dat Vegetarisch/ Veganistisch eten niet altijd geloofsgebonden hoeft te zijn, hebben wij dit totaal nieuwe concept geïntroduceerd.

Wij willen hiermee ook bewijzen dat Vegetarisch en Veganistisch eten niet saai hoeft te zijn.

Tidjoori biedt een groot assortiment aan 100% Veganistische / Vegetarische en Biologische producten. Binnenkort wordt ons assortiment ook uitgebreid met vers Biologische groente en fruit.

Onze producten worden voornamelijk in Europa geproduceerd volgens Europese regelgeving streng gecontroleerd. Wij zijn er in geslaagd om mensen bewuste keuzes te laten maken over hun gezondheid en ook gezond eten aan te bieden wat niet saai is.

Steeds meer mensen verlangen om meer “groene” factoren toe te voegen aan hun dagelijks dieet. Ons concept verspreidt zich over het gehele Midden-Oosten en Azië. Onze producten zijn inmiddels verkrijgbaar bij veel supermarkten in Dubai, Hong Kong en India.

En natuurlijk kunt u bij ons uitstekend terecht voor verse broodjes en verse (warme) maaltijden. Vanzelfsprekend zijn deze 100% veganistisch of vegetarisch en biologisch!


Afbeelding 1908 Afbeelding 1909 Afbeelding 1910 Afbeelding 1911

Winkelhart Ridderkerk, met meer dan 140 winkels!

Website gemaakt door Webparking webdesign Rotterdam