Vodafone

Hallo!

Het eerste mobiele telefoongesprek ooit vond plaats in 1985 via het Vodafone netwerk. Nu, 26 jaar na dato heeft die innovatieve kracht de Vodafone Group tot het meest toonaangevende communicatiebedrijf ter wereld gemaakt.

We gaan ver terug met onze historie. En er is heel veel veranderd sinds het allereerste mobiele telefoongesprek op 1 januari 1985. Vandaag de dag voorzien wij wereldwijd meer dan 371 miljoen klanten in hun communicatiebehoeften. In 25 jaar zijn we van een kleine mobiele operator uitgegroeid tot een multinational en het zevende meest waardevolle merk ter wereld en zijn we aanwezig in meer dan 70 landen.

De Vodafone historie is er een van investeringen, innovaties en prijswinnende klantenservice.

Ondanks, maar ook dankzij, ons formaat staat u centraal in onze winkel in Ridderkerk.

Bij ons kunt u terecht voor:

• Abonnementen
  • Accessoires