Fashion & More

WINKELHART RIDDERKERK IN BEELD!

Van 5 t/m 25 juni presenteren de non-foodondernemers op alle doordeweekse dagen het Facebook event: FASHION & MORE.

Per dag verschijnen er twee korte clips waarin winkels hun collectie tonen met de laatste mode, accessoires, schoenen en andere producten of diensten.

Prijsvraag

In elke clip zit een letter verborgen. Na 32 clips zijn met de verzamelde letters een slagzin te vormen. De hoofdprijs is een Fashioncheque van €449,= en nog 10 waardebonnen van € 50,=

Gedurende de looptijd van de Fashion & More clips zullen we twee keer een handreiking doen door een hulplijn aan te bieden om de oplossing van de slagzin te vereenvoudigen. Let dus goed op Facebook, maar ook op deze plek zullen we de helpende hand bieden.

De videoclips zijn genummerd van 1 t/m 32 en zijn terug te vinden op de tijdslijn van onze Facebookpagina Winkelhart Ridderkerk.

Wie de slagzin heeft of denkt te hebben kan deze vóór 30 juni mailen naar: winkelhartridderkerk@live.nl

Naast het vermelden van de slagzin geef je je naam, e-mailadres en telefoonnummer op. (Deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie).

Wie geen e-mail heeft kan de oplossing ook opsturen naar: Winkelhart Ridderkerk, Sint Jorisplein 58, 2981 GD Ridderkerk

EN DE WINNAARS ZIJN:

Alle prijswinnars krijgen persoonlijk bericht. De volgorde zegt niets over de gewonnen prijs. Die wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking op vrijdag 17 juli in de Jorishof om 15:00 uur ter hoogte van de ingang van Hema / Douglas.