Happy X-Mas Parade

Zaterdag 14 december tussen 12.30 uur en 15.45 uur

Magisch. Betoverend. Spectaculair. Dat is de Happy X-Mas Parade.

Met 3 paradeshows zal het Winkelhart Ridderkerk deze middag het toneel zijn van een uniek stukje entertainment. De parades vinden plaats om 12.30 uur, 13.45 uur en 15.00 uur en duren ieder 45 minuten. De parade start steeds op het Sint Jorisplein, maar is door het gehele centrum te zien. De artiesten en karakters in de show zullen jong en oud aanspreken. Diverse herkenbare karakters uit bekende sprookjes lopen mee. Een jonge dame zo wit als sneeuw en het Beest met zijn geliefde zullen de hartjes van de jongste bezoekers sneller doen kloppen. Maar ook ouderen kunnen genieten van een ongekend mooie show.

 

Cirque Masqué

Op de kop van de parade zullen de artiesten van Cirque Masqué een spectaculaire show geven. Deze artiesten zijn een onderdeel van Circo di Strada die 2 jaar geleden veel lof ontving tijdens onze eerste Kerstparade. Inmiddels is deze groep de gehele wereld over geweest met optredens op bekende festivals. In 2018 heeft de groep de Nationale publieksprijs Kunst & Cultuur in ontvangst mogen nemen. Cirque Masqué is een nieuwe performance vol beleving met steltlopen, jongleren, diabolo en éénwielfietsen. De parade heeft ook nog een aantal onverwachte wendingen. De organisatoren willen daar nog niets over kwijt. Je moet niet alle geheimen van deze Happy X-mas Parade prijsgeven is het motto!

Kerstman en zijn vrienden


Uiteraard zal de echte Kerstman niet ontbreken gesteund door talloze elfen die lekkernijen zullen uitdelen. Een kindvriendelijke sneeuwman steelt de show. En een grote groep dansers brengen de sfeer op straat tot een hoogtepunt. De parade wordt afgesloten met statige Notenkraker soldaatjes. Met deze parade, waar meer dan 60 artiesten, karakters en figuranten aan deelnemen, zal een beleving in het centrum van Ridderkerk te weeg brengen die aansprekend zal zijn. De organisatie is zich bewust van deze grote woorden, maar is er van overtuigd dat wie deze show niet gezien heeft echt iets zal hebben gemist. Het Winkelhart Ridderkerk wil een traditie laten groeien tot een jaarlijks terugkerend evenement.

 

 

 

Algemene voorwaarden: 

  • Alle tijden zijn onder voorbehoud. 
  • Tijdens de parade is het alleen toegestaan om foto's te maken op afstand en zullen er geen fotomomenten zijn met de deelnemende figuren. Dit i.v.m. de veiligheid van alle deelnemers. 
  • Wij hopen op begrip voor deze maatregelen.  

Winkelhart Ridderkerk, met meer dan 140 winkels!

Website gemaakt door Webparking webdesign Rotterdam