De Kaasstolp

Heerlijke stukje kaas tegen een scherpe prijs!

Na meer dan 35 jaar ervaring in de Zuivelbranche, op diverse markten door heel Nederland zijn de Kaasstolp winkels een vervolgstap. De geschiedenis rijkt nog verder terug. Al vanaf 1930 is het steeds van vader op zoon voortgezet.

Jaren geleden is de eerste winkel geopend in Geldermalsen. Al snel bleek dit een enorm succes waardoor de volgende winkel in Tiel is opgestart. De vraag uit de gehele regio zorgde ervoor dat al snel meer winkels volgde in respectievelijk Leerdam, Rosmalen, Gorinchem, Best, Barneveld, Ede en Oud-Beijerland en nu ook in Ridderkerk!

U kunt bij ons terecht voor een heerlijke stukje kaas tegen een zeer scherpe prijs. Bij aankoop van kaas hebben wij iedere week interessante acties. Uiteraard is het assortiment compleet met een stukje worst van keurslagerij de Vries uit Brakel, eieren, wijn, ambachtelijke Belgische Chocolade en een uitgebreid assortiment noten en vers gebranden pinda’s uit onze eigen branderij!

Graag tot ziens in onze winkel Sint Jorisplein tegenover O'moda / Street One.

Afbeelding 1936 Afbeelding 1937 Afbeelding 1938 Afbeelding 1939