Hair & Looks

Dé vertrouwde kapsalon van Ridderkerk

Zoekt u een kapper waar kwaliteit voorop staat dan heeft u deze in Ridderkerk snel gevonden, want hier is kapsalon Hair & Looks gevestigd.

Wij bieden verschillende services aan onze klanten; van een frisse was- en knipbeurt tot het verven van haar in een trendy kleur. U vindt hier alleen professionele kappers met een grote passie voor het vak.

Onze kapsters gaan zeer deskundig te werk en zorgen ervoor dat de wensen van de klant gerealiseerd worden. Het haar wordt tijdens behandelingen verzorgd met kwaliteitsproducten van Kevin Murphy welke ook te koop zijn in de kapsalon.

U vindt ons in de  Ridderhof in het Winkelhart Ridderkerk. Wij zijn goed bereikbaar voor iedereen die een goede kapper zoekt in Ridderkerk en omgeving woont. Alle wensen van onze klanten staan centraal, waardoor iedereen met een goed gevoel naar huis gaat.

Afbeelding 2169 Afbeelding 2170